AJANKOHTAISTA / AKTUELLT
 
 
JUDOPÄIVÄ + VYÖKOE Lauantaina 28.3. pidetään treenit judosalissa kaikille halukkaille ja sen jälkeen vyökoe. Treeneihin on ehdottomasti tervetullut vaikkei ole aikomusta suorittaa vyökoetta! Treenit ja vyökokeen pitää Matti Hautoniemi Ähtärin Judosta, ja treenien aikana on tarkoitus käydä läpi vyökokeeseen liittyviä asioita ja tekniikoita Treenit alkavat klo. 10:00 ja loppuvat n. klo 13. Sen jälkeen pidetään vyökokeita, joiden päättymisaika riippuu osallistujamäärästä. Päivän aikana on kahdet n. tunnin mittaiset treenit, joiden välissä on pieni tauko, joten vähän eväitä voi ottaa mukaan. Lauantaina 11.4. on Aprilli-shiai kilpailut Kurikassa ja suunnitelmana on että lähdettäisiin sinne kaikkien halukkaiden kanssa edustamaan KRS-judoa ja keräämään kilpailukokemusta!:) Osallistuminen edellyttää kuitenkin vähintään keltaisen vyön, joten jos näihin kilpailuihin haluaa osallistua, on myös osallistuttava vyökokeeseen 28.3 ja suoritettava sen hyväksytysti. Harjoituksissa voi ilmoittaa haluaako osallistua treenipäivään ja/tai vyökokeeseen, jotta tiedetään osallistujamäärää! Jos kysyttävää, Julia 050-3091610 tai julia.teir@gmail.com
 
 
Judoa on jatkossa aina maanantaisin ja torstaisin klo 18:00 alkaen. Kaikki vanhat ja uudet harrastajat tervetuloa mukaan!
 
 
 
nart.


 
UUTISARKISTO
 
24.3.2012 Aprilli Shiai BP-66 sarjassa.
Kultaa Eetu Mäkilehto
 

 
 

 
Sinettiä juhlittiin Stefan Wallinin seurassa 9.5.2008
 

 
 
 Ministeri Wallin: Nuori Suomi Sinetti on tavoittelemisen arvoinen laatumerkki

- Kristiinankaupungin ja Närpiön Judoseuralle Nuori Suomi Sinetti


Perjantaina 9.5.2008 kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallin luovuttaa 480:nen Nuori Suomi Sinetin Kristiinankaupungin ja Närpiön Judoseuralle Lappfjärdissä. Nuori Suomi Sinetti on nuorisourheilun laatumerkki, jonka urheilun lajiliitto voi myöntää lajinsa urheiluseuroille. Nyt luovutettu Sinetti on 26:s laatutunnustus Pohjanmaalle.

Omaehtoisen liikkumisen rinnalle laadukasta urheiluseuratoimintaa

Kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallinin mielestä lasten ja nuorten omaehtoisen liikunnan rinnalle tarvitaan osaavia ja toiminnalle omistautuneita ohjaajia, valmentajia ja urheiluseuratoimijoita. Nuori Suomi Sinetti on Wallinin mielestä tavoittelemisen arvoinen laatumerkki, joka antaa lupauksen siitä, että kyseinen seura on erityisen hyvä lasten ja nuorten liikunnan ja urheilun saralla.

Kristiinankaupungin ja Närpiön judo tekee yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa

Kristiinankaupungin ja Närpiön judossa urheilee lähes 70 junioria. Seura tekee merkittävää yhteistyötä paikallisten koulujen, yhteistyökumppaneiden ja kunnan kanssa. Kaksikielisen seuran ohjaajat ovat hyvin koulutettuja ja seurassa vallitsee hyvä henki. 9. toukokuuta luovutettu Nuori Suomi Sinetti on Suomen Judoliiton 14. Sinettiseura. Judo on ollut alusta asti mukana Sinettiseuratoiminnassa ja varsinkin viime vuosina selkeästi panostanut nuorisojudon kehittämiseen.

Nuori Suomi Sinettiseuroissa liikkuu runsaat satatuhatta lasta

Nuorisoliikunnan laatuseuroissa, 480 Sinettiseurassa, urheilee runsaat sata tuhatta lasta. Urheilun lajiliitto myöntää Nuori Suomi Sinetin urheiluseuralle, kun seura täyttää vaaditut Sinettikriteerit. Nuori Suomi Sinettiseurat ovat luvanneet pitää huolta jokaisesta lapsesta ja toiminnan tulee olla kasvatuksellista ja monipuolista. Sinettiseuratoimintaa kehitetään yhdessä lajiliittojen, liikunnan aluejärjestöjen ja Nuoren Suomen kanssa.

Nuori Suomi ry
Lehdistötiedote
9.5.2008
 
 
 
Sigill festen med Stefan Wallin 9.5.2008
 
 
 Minister Wallin: Nuori Suomi sigillet är ett kvalitetsmärke värt att sträva efter
 

- Kristinestad Närpes Judo Klubb fick Nuori Suomi Sigillet

På fredagen den 9 maj 2008 överräckte kultur- och idrottsminister Stefan Wallin det 480 Nuori Suomi Sigillet till Kristinestad Närpes Judo Klubb i Lappfjärd. Nuori Suomi Sigillet är barn- och ungdomsidrottens kvalitetsmärke, som idrottens grenförbund kan bevilja sina idrottsföreningar. Det nu överräckta Sigillet var det 26 erkännandet för en Österbottnisk förening.

Parallellt med spontan idrott behövs kvalitativ idrottsföreningsverksamhet

Enligt kultur- och idrottsminister Stefan Wallin måste det finnas motiverade och kunniga instruktörer, tränare och föreningsaktiva som stöder barn och ungas spontana idrottande. Nuori Suomi Sigillet, som enligt Wallin är värt att eftersträva, är en försäkran om att föreningen uttryckligen är bra på barn- och ungdomsidrott.

Kristinestad Närpes Judo Klubb samarbetar med lokala aktörer

I Kristinestad Närpes Judo Klubb idrottar nästan 70 juniorer. Föreningen gör ett betydande samarbete med lokala skolor, samarbetspartners och kommuner. Instruktörerna i den tvåspråkiga föreningen är välutbildade och i föreningen råder en positiv anda. Det den 9 maj överräckta Nuori Suomi Sigillet är det 14 sigillförening i ordningen för Judoförbundet. Judo har deltagit i sigillverksamheten ända sedan början och har framförallt under de senaste åren satsat på att utveckla judon för barn och ungdom.

Nuori Suomi Sigillet uppmuntrar över hundratusen barn att röra på sig

I de 480 sigillföreningarna idrottar över hundratusen barn. Idrottens grenförbund beviljar Nuori Suomi Sigillet åt idrottsföreningen när sigillkriterierna uppfylls. Sigillföreningarna har lovat att sköta om alla barn och verksamheten skall vara mångsidig och fostrande. Sigillföreningsverksamheten utvecklas tillsammans mellan grenförbunden, idrottens regionalorganisationer och Ung i Finland
 
Ung i Finland rf
Pressmeddelande
9.5.2008